9 Temmuz 2011 Cumartesi

Kanser tedavisi bioenerji , panik atak da bioenerji , panik atak

Panik atak

Yukarıdaki videodan kanser hastası yakınının yorum ve gözlemlerini dinleyebilirsiniz . Kanser tedavisi için ve panik atak tedavisi için bioenerji uzmanı Önder ÖZCAN ' ın uygulamalarını mutlaka inceleyiniz .Kanser tedavisi için alternatif tıp bioenerji yani kanserde alternatif tıp mutlaka başvurulması gereken bi yöntemdir . Alternatif tıp bioenerji günümüzde tamamlayıcı tıp olarakta bilinmekte ve gittikçe büyüyen bi hızla yaygınlaşmaktadır. Alternatif tıp denilince ilk akla gele şifalı bitkiler olmakla birikte aslında her sıkıntı ve rahatsızlık için farklı yöntemler daha uygun olabilmektedir kendi deneyim ve tecrübelerimize dayalı olarak bu konularda bilgi vermek isterim ayrıca belirtmediğimiz rahatsızlıklar için ücretsiz olarak telefon yoluyla istişarede bulunabilirsiniz.
1) Kanser tedavisi için kullanılabilecek ilk şey şifalı bitkilerden ziyade elde edilecek pozitif enerjidir.Bu öncelikle tanıdığınız ulaşabildiğniz herkesten DUA etmelerini isteyiniz DUA ve ŞİFA AYETLERİ inanımaz bir pozitif enerjidir okuyan dil önemli olmakla birlikte DUA mutlaka karşılık görür sonra şifalı bitkilerin de mucize denilecek ölçüde faydası vardır öncelikle doktorunuza başvurmakla birlikte hücre yenileyici çörek otu ısırgan tohumu polen gibi ürünlerden faydalanabilirsiniz ve yine enerjiyle alakalı olarak negatif enerjiyi atabilmenize yardımcı olabilmesi açısından gümüş takılar erkekler için özellikle akik taşlı gümüş yüzük takınız ben kendi düşüncemle altın takı tavsiye etmiyorum ve erkeğe haram dır zira .
2) Panik atak ve Depresyon için Bioenerji uzmanı Önder ÖZCAN'ın canlı yayında bioenerji seansı metafizik tedavi ve metafiziğin kullanım alanları hakkında daha fazla bilgi almak içinhttp://www.panikatakdaonderozcan.com adresini ziyaret edebilirsiniz . Bioenerji eğitimi almak sıkıntılarınız için destek almak için özellikle metafizik kökenli rahatsızlıklarınız için mutlaka bu hizmetten faydalanın . Panik atak tedavisi , epilepsi tedavisi alternatif tıp ve tamam layıcı tıp yöntemi biyoenerji ile mümkündür . 

Panik atak ve bi çok metafizik rahatsızlıklarda alternatif tıp yöntemi olan bioenerji yönteminin kullanım alanlarını anlattığımız sitemizi ziyaret ediniz . Maddeler halinde uygulama yaptığımız durumları belirtelim burada göremediğiniz sıkıntılarınız için telefon yolu ile irtibata geçebilirsiniz .

1) PANİK ATAK : Bizim uygulama yaptığımız panik atak daha çok metafizik kaynaklı olan rahatsızlıklardır . Peki metafizik kaynaklı olup olmadığını nasıl anlarız metafizik sıkıntıların belirtilerine bakmak gerek ,

a ) Sebepsiz durduk yere ağlama isteği yaşamak

b ) Dejavu ( yaşanılan bi anı daha önce yaşamışlık hissi ) yaşamak 

c ) Uyku ile uyanıklık arasındaki bi halde düşme hissi yaşamak ve irkilmek

d ) Sıkıntılı rüyalar özellikle yılan , akrep , kedi , köpek türü hayvanlar görmek bazen sadece göz görmek .

e ) Yalnızken bile bazen takip edilme hissi yaşamak .

f ) Çabuk sinirlenme hali normalde sizi kızdırmayacak olan şeylere fevri tepki vermek.

g ) Bazen başkası tarafından yönlendirilme hissi yaşamak

h ) Normal olmayan miktarda cinsel rüya görmek bazende tam tersi aşırı cinsel soğukluk .

ı ) Sebepsiz yere depresyon hali yaşamak

i ) ilerlemiş durumlarda dinden soğuma KURAN-I KERİM dinleyememe sıkıntı basması

j ) Daha ilerlemiş durumlarda ise halüsünasyon görme konuştuğu görüştüğü kişilerin kendisi hakkında kötü düşünüp kötü konuştuklarını sanma .

k ) Hayattan bıkkınlık hissi 

l ) Ve son aşama intihar düşüncesi yani intihara meyil

Bu anlattıklarımız metafizik kaynaklı panik atak belirtileri dir , yani negatif enerji kaynaklıdır pozitif enerji desteği almadan bu sıkıntılardan kurtulmak pek mümkün değildir bu belirtiler genel belirtilerdir daha değişik belirtiler için iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz .
Facebook profilimiz http://www.facebook.com/bioenerjiston... dır .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder