9 Temmuz 2011 Cumartesi

Kanser tedavisi bioenerji , panik atak da bioenerji , panik atak

Panik atak

Yukarıdaki videodan kanser hastası yakınının yorum ve gözlemlerini dinleyebilirsiniz . Kanser tedavisi için ve panik atak tedavisi için bioenerji uzmanı Önder ÖZCAN ' ın uygulamalarını mutlaka inceleyiniz .Kanser tedavisi için alternatif tıp bioenerji yani kanserde alternatif tıp mutlaka başvurulması gereken bi yöntemdir . Alternatif tıp bioenerji günümüzde tamamlayıcı tıp olarakta bilinmekte ve gittikçe büyüyen bi hızla yaygınlaşmaktadır. Alternatif tıp denilince ilk akla gele şifalı bitkiler olmakla birikte aslında her sıkıntı ve rahatsızlık için farklı yöntemler daha uygun olabilmektedir kendi deneyim ve tecrübelerimize dayalı olarak bu konularda bilgi vermek isterim ayrıca belirtmediğimiz rahatsızlıklar için ücretsiz olarak telefon yoluyla istişarede bulunabilirsiniz.
1) Kanser tedavisi için kullanılabilecek ilk şey şifalı bitkilerden ziyade elde edilecek pozitif enerjidir.Bu öncelikle tanıdığınız ulaşabildiğniz herkesten DUA etmelerini isteyiniz DUA ve ŞİFA AYETLERİ inanımaz bir pozitif enerjidir okuyan dil önemli olmakla birlikte DUA mutlaka karşılık görür sonra şifalı bitkilerin de mucize denilecek ölçüde faydası vardır öncelikle doktorunuza başvurmakla birlikte hücre yenileyici çörek otu ısırgan tohumu polen gibi ürünlerden faydalanabilirsiniz ve yine enerjiyle alakalı olarak negatif enerjiyi atabilmenize yardımcı olabilmesi açısından gümüş takılar erkekler için özellikle akik taşlı gümüş yüzük takınız ben kendi düşüncemle altın takı tavsiye etmiyorum ve erkeğe haram dır zira .
2) Panik atak ve Depresyon için Bioenerji uzmanı Önder ÖZCAN'ın canlı yayında bioenerji seansı metafizik tedavi ve metafiziğin kullanım alanları hakkında daha fazla bilgi almak içinhttp://www.panikatakdaonderozcan.com adresini ziyaret edebilirsiniz . Bioenerji eğitimi almak sıkıntılarınız için destek almak için özellikle metafizik kökenli rahatsızlıklarınız için mutlaka bu hizmetten faydalanın . Panik atak tedavisi , epilepsi tedavisi alternatif tıp ve tamam layıcı tıp yöntemi biyoenerji ile mümkündür . 

Panik atak ve bi çok metafizik rahatsızlıklarda alternatif tıp yöntemi olan bioenerji yönteminin kullanım alanlarını anlattığımız sitemizi ziyaret ediniz . Maddeler halinde uygulama yaptığımız durumları belirtelim burada göremediğiniz sıkıntılarınız için telefon yolu ile irtibata geçebilirsiniz .

1) PANİK ATAK : Bizim uygulama yaptığımız panik atak daha çok metafizik kaynaklı olan rahatsızlıklardır . Peki metafizik kaynaklı olup olmadığını nasıl anlarız metafizik sıkıntıların belirtilerine bakmak gerek ,

a ) Sebepsiz durduk yere ağlama isteği yaşamak

b ) Dejavu ( yaşanılan bi anı daha önce yaşamışlık hissi ) yaşamak 

c ) Uyku ile uyanıklık arasındaki bi halde düşme hissi yaşamak ve irkilmek

d ) Sıkıntılı rüyalar özellikle yılan , akrep , kedi , köpek türü hayvanlar görmek bazen sadece göz görmek .

e ) Yalnızken bile bazen takip edilme hissi yaşamak .

f ) Çabuk sinirlenme hali normalde sizi kızdırmayacak olan şeylere fevri tepki vermek.

g ) Bazen başkası tarafından yönlendirilme hissi yaşamak

h ) Normal olmayan miktarda cinsel rüya görmek bazende tam tersi aşırı cinsel soğukluk .

ı ) Sebepsiz yere depresyon hali yaşamak

i ) ilerlemiş durumlarda dinden soğuma KURAN-I KERİM dinleyememe sıkıntı basması

j ) Daha ilerlemiş durumlarda ise halüsünasyon görme konuştuğu görüştüğü kişilerin kendisi hakkında kötü düşünüp kötü konuştuklarını sanma .

k ) Hayattan bıkkınlık hissi 

l ) Ve son aşama intihar düşüncesi yani intihara meyil

Bu anlattıklarımız metafizik kaynaklı panik atak belirtileri dir , yani negatif enerji kaynaklıdır pozitif enerji desteği almadan bu sıkıntılardan kurtulmak pek mümkün değildir bu belirtiler genel belirtilerdir daha değişik belirtiler için iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz .
Facebook profilimiz http://www.facebook.com/bioenerjiston... dır .

beyin tümörü

Beyin tümörü tedavisi alternatif ve tamamlayıcı tıp yöntemi bioenerji tedavisi ile mümkündür.Beyin tümörü diğer kanser türleri gibi negatif enerji stres kaynaklı bi hastalıktır ve bioenerji seansına çok olumlu tepkiler vermektedir.Şifa ALLAH’TANDIR kesinlikle karamsar olmayınız . Beyin tümörü için alternatif ve tamamlayıcı tıp yöntemlerini mutlaka araştırınız çaresi olmayan dert yaratılmamıştır ihtiyarlıktan başka bu bilinçle mutlaka iyleşeceğinize inanarak çare arayınız .

nazar

Nazar duâsı
Nazar haktır. İnsana, hayvana ve hatta cansıza da nazar değer. Nazar hastalık yapar, hatta öldürür. Kadınlara ve çocuklara daha çok tesir eder.
Peygamberimiz, nazar ile ilgil olarak,”Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar” “Hoşa giden bir şeyi görünce, “Maşaallah la kuvvete illa billah” denirse o şeye nazar değemez.” buyurdu.
Sabah-akşam, 3 defa “Bismillahillezi la yedurru maasmihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemiulalim” (16) okuyan, büyü, nazar ve zulümmden korunur.”
Göz değene, Peygamber efendimizin bildirdiği şu tavizi okumalıdır:
“Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin.” (25)
Nazar değen kimseye şifa için Ayet-el-kürsi, Fatiha, Muavvizeteyn (Felak ve nas) (57) ve Kalem suresinin son iki ayetini (ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne) (62) okumanın muhakkak iyi geldiği bildirimiştir. Ayat-ı hırzı (76)okumak ve üzerinde taşımak da çok faidelidir.
Herkes, bilhassa nazarı değen kimse, beğendiği birşeyi görünce “Maşaallah” demeli, ondan sonra, ne söyliyecekse, o şeyi söylemelidir. Önce Maşaallah deyince, nazar değmez.
Büyüklerimizin bildirdiği Nazar Duâsı şöyle:
Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme. (67)
Anlayacğımız üzere nazar hastalığa hatta ölüme bile sebep olabilir tıpben bi sebep yani fiziksel bi sebep bulunamayan rahatsızlıklar enerji kaynaklı rahatsızlıklardır nazar da aynı zamanda negatif bi enerji kaynağıdır  stres ilede birleşirse dahada zor şeylere sebep olabilir mutlaka ilim ehlinden yardım destek alınmalıdır 

memede ağrı

Memede ağrı biçok sebebi olması nedeni ile çözümünün kolay bulunamadığı bi hastalıktır . Memede ağrı tedavisi kişinin vücudunun bioenerjiyi kabul etmesi durumunda bu ağrının sebebi bi kitle olsun yada olmasın mümkündür. Alternatif tıp yöntemi olarak bioenerji yan etkilerinin olmaması tamamen doğal bi süreç olması ve uygulanabilirliği açısından kullanışlı olması nedeni ile tercih edilmelidir

memede kitle

Memede kitle tedavisi alternaif tedavi yöntemi bioenerji ile mümkündür . Alternatif tedavi yöntemi bioenerji memede kitle iyi huylu da olsa kötü huyluda olsa kişinin vücudu bioenerjiyi kabul ettikten sonra en uygulanabilir yan etkisi olmayan yöntemdir . Memede kitle oluşumunun nedenleri tam olarak bilinmemekle birlikte başlıca hormonal nedenler , genetik etkenler , çevresel etkenler ve stres ana başlıkları altında toplanabilir . Sebep her ne olursa olsun alternatif ve tamamlayıcı tıp yöntemi bioenerji mutlaka başvurulması gereken yöntemler arasındadır .

otizm

Otizm tedavisi alternatif ve tamamlayıcı tıp yöntemi bioenerji ile mümkündür.otizm tedavisinde alternatif tedavi yöntemi bioenerji mutlaka uygulanmalıdır uygulanabilen alternatif tıp yöntemleri arasında sınırlı bi hastalık olan otizm için hiçbir yan etkisi olmayan ve herkese uygulanabilen bu yöntem göz ardı edilmemelidir bioenerji otizm için etki edebilen bilinen tek yöntemdir etki yöntemi uyuşmuş hareketsiz kalmış olan sinir ve beyin hücrelerini harekete geçirerek gerçekleşir sinir ve beyin hücrelerinin ölmüş değil hareket ve iletim yeteneğini kaybetmiş olduğu durumlarda etkilidir ölmüş hücreler için bilinen şuanda bi yöntem mevcut değildir . Bioenerji uzmanı Önder ÖZCAN a danışmanlık hizmeti için başvurabilirsiniz . Otizm için yalancı otizm diye tabir edilen tamamen otizm belirtileri gösteren fakat kendiliğinden dahi düzelebilen durumlar söz konusudur böyle durumlarda kişi hayata geç başlamış biri gibi olup özel eğitime ihtiyaç duymaktadır .

bronşit

Bronşit malum bi çogumuzun bildiği gibi akciğerlere giden havayollarında zedelenme gibi oluşan zarın iltihaplanması olayıdır .Bronşitin en büyük sebeplerinden biri sigara olmakla birilikte üşütme yetersiz vitamin ve gıda alınması sonucu bağışıklık sisteminin zayıf düşmesi sonucu normalde vücudu hasta düşüremeyecek olan bazı etkenlerin virüs veya mikroplar gibi vücudu hasta düşürmesi aslında bi rahatsızlığın vücuttaki zayıf noktada ortaya çıkmasıdır . Her hastalıkta rahatsızlıkta olduğu gibi bronşit tede tedavinin aslı bağışıklık sistemini güçlendirmektir .Bronşit tedavisi için alternatif tıp yöntemlerinden bitkisel tedaviden yani şifalı bitkilerden faydalanılmalıdır . Bronşit tedavisinde öncelikle zencefil ve çörekotu güçlü yardımcılardır mutlaka başvurmak gerekir bundan başka bitkilerinde faydaları vardır yan etkilerini kontrol ederek kendi vücudunuza en uygun şifalı bitkiyi bulup bitki çayı şeklinde kullanınız unutmayınız siyah çay yerine içeceginiz bu bitkisel çayların vücudun su ihtiyacına yardımda bulunmak gibi daha nice fazladan faydalarınıda görebileceksiniz . Bronşit için tavsiye edebileceğiniz farklı bitkiler ve tecrübelerinizi lütfen sitemizden paylaşınız .

kanser

Kanser vücutta sinirlerin beyinden gelen dur komutunu hücrelere ulaştıramamsından kaynaklanan bi hastalıktır . Hücreler bölünerek çoğalır bölünmeye programlıdır ama bazen değişik nedenlerle bu nedenler enerjik veya kimyasal , hormonal olabilir bu hücreler bölünme olayını abartırlar yani durmazlar bunun sebebi ekseri beyinden gelen dur komutunun algılanamamasıdır bazende hücrede yapısal bozulma kanser bu sebeplerin sonucunda oluşan hastalıktır . Kanser tedavisi için öncelik moral – motivasyon sonra tedavidir modern tıp yanında alternatif tıp ve tamamlayıcı tıp yöntemlerine başvurmanız hem yaşam kalitenizin yükselmesini hemde tedavinizin daha olumlu sonuçlanmasını sağlayacaktır . Kanser tedavisi sırasında yaşanan yan etkilerin en aza indirilmesi noktasındada alternatif tedaviler size büyük katkı sağlayacaktır

panik atak tedavisi

Panik atak tedavisi alternatif tıp yöntemi bioenerji ile mümkündür . Panik atak hastalığı tedavisi için önemli olan hastalığın sebebi yani kaynağıdır fiziksel bi tehditten sonramı ortaya çıkmıştır tamamen psikolojik kaynaklımı yoksa negatif enerji yani mistik kaynaklımıdır bunlar önemlidir . Açmak gerekirse mesela bi trafik kazası sonrası ortaya çıkmışsa fiziksel tehdit sonrası ortaya çıkmıştır sevilen bi insanın kaybedilmesi yada işten atılma rencide edilme sonrası ortaya çıkmışsa ekonomik sıkıntılar gelecek endişesi sebebiyle ortaya çıkmışsa fiziksel kaynaklı halk arasında karabasan hali denen dejavu yani yaşanılan bi anı tekrar yaşamış hissi takip edilme kimse olmadığı halde yanından biri geçmiş hissi ile birlikte ortaya çıkan veya devam eden bi rahatsızlık ise negatif enerji yani mistik kaynaklı bi rahatsızlıktır ve her üç durumdada mutlaka bioenerji desteği alınmalıdır . Daha geniş bilgiye http://www.panikatakdaonderozcan.com

kanser ağrısı

Kanser ağrısı tedavisi kanserde alternatif tıp ve alternatif tedavi yöntemlerinden birisi olarak gösterilen bioenerji ile mümkün olabilmektedir . Kanser ağrıları çok kısa bi zaman içinde kesilebilmekte buda yaşam kalitesini yükselttiğinden kanser tedavisi içinde kolaylık sağlamaktadır . Ağrıları geçen hasta hayata daha sıkı bağlanmakta moral desteği alan hasta ve yakınları içinde bu çok önemli bi destek oluşturmaktadır 

meme kanseri alternatif tıp bioenerji

meme kanseri tedavisi kanserde alternatif tıp tamamlayıcı tıp yöntemi bioenerjinin uygulama alanlarından biridir . Bilindiği üzere meme kanseri kadınlarda en yaygın kanser türlerinden biridir lakin meme kanseri üzerinde yeterince alternatif tıp ve tamamlayıcı tıp yöntemleri araştırılmamış dolayısıyla uygulanmamıştır . İşte biz kadınlar için son derece önemli bi rahatsızlık olan bi korku unsuru olan meme kanseri üzerinde ağrısız sızısız yan etkisiz bi yöntem olan bioenerji yöntemi ile uygulama yapıyoruz ve şiddetle tavsiye ediyoruz . Bioenerji ile ilgili daha detaylı bilgiye www.bioenerjistonderozcan.com adresimizden bakabilirsiniz

kısmi felç tedavisi alternatif tıp

Kısmi felç tedavisi biçok rahatsızlıkta kullanılan alternatif tıp yöntemi bioenerji ile mümkündür . Kısmi felç tedavisi alternatif tıp yöntemi bioenerji uygulamalarının etki yöntemi beyinden ulaşması gereken sinyalleri felç li olan bölgeye daha rahat ulaştırarak ve kan dolaşımını arttırarak etki eder . Felç tedavisi için bioenerjinin tercih edilme sebebi tamamen doğal bi yöntem olması ve yan etkisinin olmaması sebebiyledir . Felç tedavisinde kullanılan diğer tedavi yöntemlerinin etki sürecine göre ayrıca bioenerji yine öne çıkmaktadır .Felç hastalarının öncelikle stres ve depresyon halinden uzak durmaları gerekir zira sağlıksız işleyen bi beyin sinirlere yeterli uyarımı vermekte zorlanacaktır bioenerji stres ve negatif enerjiden kaynaklanan depresyon halinide temizlemesinden dolayı hastayı rahatlatmakta buda iyileşme sürecini hızlandırmaktadır . Daha geniş bilgiyewww.bioenerjistonderozcan.com adresinden bakabilirsiniz .

bioenerji

Bioenerji uzmanı Önder ÖZCAN’ın uygulamaları ile psikolojik ve enerjik kaynaklı bi çok hastalık ve sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz . Bioenerji uygulamaları yaptığımız kişilerde memnuniyet oranı % 90 ın üzerindedir . Bioenerji uygulaması yaptığımız durumlar kısaca meme kanseri tedavisi , bazı kanser türleri , panik atak tedavisi , kısmi felç tedavisi , stres  , depresyon ve daha bi çok alanda yapılmaktadır danışmanlık hizmeti için telefon yoluyla iletişim kurabilirsiniz . Enerji terapileri yan etkileri olmaması ve tamamen doğal bi yöntem olmaları sebebiyle özellikle gelişmiş medeniyetlerde tercih sebebi olmaktadır . Bi çok enerji terapi yöntemi olmakla birlikte uygulama alanı en geniş ve en etkili olan bugün bioenerji diye adlandırılan anadoluda ocaklık adı verilen islam öncesi dönemde ve bazı kavimlerde hala uygulanan şaman kültüründen gelen uygulamalardır . BİOENERJİ olarak halk arasında bilinen ilmin bi okulu yani örgün eğitimi yoktur kabiliyet esasına göre ilim ehli kişiler tarafından usta çırak ilişkisi ile yetiştirilmekte kimi zamanda ehil kişinin kendi çabası kendi yetişimi sonucu uygulama yapılmaktadır günümüzde medyum olarak bioenerji ilmini uygulayan kişiler buna örnektir yurt dışında özellikle AZERBAYCAN VE BULGARİSTAN üzerinden diploma aldıklarını söyleyenlerde vardır bunların uyguladıkları bioenerji daha çok reiki ile benzerlik gösteren ve diploma değil bi nevi katılım belgesi yerine geçen belgeleri ile iş yapmaktadırlar diploma değildir zira resmi bi geçerliliği yoktur . Uygulama ve uyumlama seansına girecek kişiler KALBEN o uygulamadan faydalanıyorsa o uygulamayı almalıdır diploma veya reklam bu alanda belirleyici bi faktör değildir daha geniş bilgiye www.bioenerjistonderozcan.com adresimden bakabilirsiniz .

kanser tedavisi alternatif tıp kansere çare

Kanser tedavisi için alternatif tıp bioenerji kansere çare olabilen yöntemlerden biridir .Bioenerji uzmanları tarafından uygulanan bioenerji seansı ile kanser tedavisi mümkündür alternatif tıp bioenerji ile tedavi başvurulması gerekli bi yöntemdir . Kanser tedavisi , meme kanseri tedavisi , rahim kanseri tedavisi için alternatif tıp yöntemlerine mutlaka başvurunuz.  Alternatif tedavi yöntemleri arasında kanser için uygulanabilen yöntemler sınırlı olmakla birlikte bioenerji biçok  kanser türü için uygulanabilmektedir . Diger internet sitelerimiz http://www.bioenerjistonderozcan.com vehttp://memekanserindebioenerji.blogspot.com dur.Seanslarımız uzaktan uyumlama sistemiyle telefon ve msn üzerinden yapılabilmektedir.
Bioenerji dersleri ve eğitimi için danışınız.
TÜM HASTALARIMIZA YÜCE ALLAH’TAN ŞİFA DİLERİM DUA EN BÜYÜK SİLAHTIR